Select Page

Retourbeleid

Bekijk onze winkel pagina voor meer informatie over Juwelier Sjaak Knijn

Retourneren en Ruilen

Retourneren of ruilen van bestellingen uit de webshop van www.juweliersjaakknijn.nl binnen de EU.

Het op www.juweliersjaakknijn.nl bestelde product kunt u zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst gratis ruilen of retourneren in onze winkel in Heerhugowaard. U kunt er ook voor kiezen het product naar ons retour te sturen, dit kan tezamen met het retourformulier Let op: Het terugsturen van het product zijn op uw eigen kosten. U krijgt nadat wij het product terug hebben ontvangen binnen 14 dagen het geld teruggestort, hierbij zitten ook de verzendkosten die u heeft betaald bij de aanschaf van het product.

Als u het retourformulier met kopie van de factuur naar ons toestuurt via webshop@knijn.email nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor de verdere afhandeling van uw product.

Na ontvangst van het retourproduct controleren wij het product op beschadigingen en gebruikerssporen. Wij nemen geen producten retour die beschadigd en of gebruikt zijn en vragen u dan ook zoveel mogelijk intact te houden zodat het retour proces goed kan verlopen.

Retourneren via de winkel stappenplan

  1. U neemt het online gekochte product samen met de aankoopfactuur mee naar onze winkel aan de Middenweg 186, 1701GG te Heerhugowaard.
  2. Als u het product ongeopend en binnen 14 dagen retour heeft genomen krijgt u direct uw geld terug.
  3. Mochten er beschadigingen en/of gebruikerssporen aanwezig zijn dan komen we er samen wel uit, we kunnen in dit geval niet garanderen dat u uw geld terugkrijgt.

Retourneren via post stappenplan

  1. U meldt ons via webshop@knijn.email dat u het gekochte product wilt retourneren, hierbij stuurt u een kopie van de factuur en een ingevuld retourformulier, vanaf dit moment heeft u 14 dagen om het product naar ons toe te sturen.
  2. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail en zullen u mailen en/of bellen om het retourproces te begeleiden.
  3. U pakt het product zo goed mogelijk in voor verzending, graag een aparte doos of enveloppe zoals bij aanlevering om de cadeauverpakking heen.
  4. U brengt het product naar uw dichtstbijzijnde postorder punt.
  5. Als het product bij ons binnen is controleren wij op beschadigingen of gebruiker sporen, indien dit goed wordt geacht wordt u geld binnen 14 dagen teruggestort. Mochten er problemen zijn met het product dan komen we er samen wel uit, we kunnen in dit geval niet garanderen dat u uw geld terugkrijgt.

Retouradres:

www.juweliersjaakknijn.nl
T.a.v. Juwelier Sjaak Knijn
Middenweg 186
1701 GG, Heerhugowaard