Select Page

Bekijk onze producten van Prisma voor zowel mannen als vrouwen!

Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwaliteitsvolle, mooie horloges op de markt te brengen voor een eerlijke prijs. Sinds de start van het merk bijna 70 jaar geleden, zijn dit de fundamentele kernwaarden. Onze passie is diep geworteld in de Nederlandse cultuur.

Innovatief, eerlijk en betrouwbaar. In de loop der jaren is Prisma een bekend horlogemerk geworden in Nederland. Moderne uurwerken, zonder de goede oude tijd te vergeten. De modellen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals volledig edelstaal en titanium. Verder hebben sommige modellen saffierglas, het sterkste en helderste glas dat er is. Horloges met 10 ATM of zelfs 20 ATM waterdicht zijn geen uitzondering. Met trots delen we het gevoel van Nederland door een verscheidenheid van geavanceerde horlogecollecties met Nederlands design.

Prisma Horloges is Nederland en andersom. Zo divers als de Nederlandse bevolking is, zo gevarieerd is ook het assortiment. Van betrouwbaar werkhorloge tot schitterende design horloges. Een mooi horloge is een prachtige uitdrukking van karakter en de ideale accessoire om je uitstraling een upgrade te geven. Het maakt niet uit wat je doet in het dagelijks leven. We zien graag dat iedereen blij is met wie ze zijn.

Categorie: Onze merken /