Select Page

Casio

Bekijk onze producten van Casio voor zowel mannen als vrouwen!

In de CASIO-horlogecollectie staan stijlvolle, sportieve en functionele klassiekers in de spotlights. De horloges zijn voor iedereen die waarde hecht aan mooie ontwerpen en praktische functies. Hoogwaardige materialen en een solide afwerking gegarandeerd.

In het jaar 1983 creëerde G-SHOCK een nieuwe categorie: “robuust horloge”. G-SHOCK is al 35 jaar uniek en weet de fans wereldwijd aan zich te binden door diverse samenwerkingen met kunstenaars en ontwerpers.

EDIFICE-horloges inspireren door hun sportief-elegante ontwerp in combinatie met kwalitatief hoogwaardige materialen. Alle modellen hebben een behuizing van massief roestvrij staal, krasbestendig mineraalglas.

Sterk en sportief of superhip; de modellen van BABY-G zijn precies wat coole meiden willen. Met schokbestendige behuizing zijn de horloges de ideale metgezel voor elke sportieve activiteit en overtuigen met een veelvoud aan functies.

Altijd nauwkeurige tijdmeting: CASIO’s horloges met radiosignaal, die gedeeltelijk zijn uitgerust met zonnecellen, saffierglas of titanium, maken indruk door hun perfecte, vlakke afwerking en vormen de nieuwe standaard voor draagcomfort.

Casio
Categorie: Onze merken /