Select Page

Gaatjes schieten / piercen

Bekijk onze Webshop pagina voor diverse modellen:

Kinderen (vanaf 2 maanden oud) en volwassenen kunnen bij ons terecht voor het prikken van gaatjes in de oorlel. Om te beginnen zetten wij een stip met een jodiumstift om de plaats te bepalen. De schietknopjes komen uit een steriele verpakking. De knopjes zelf zijn van chirurgisch staal, titanium of goud, speciaal geschikt om de gaatjes mee te maken. Uiteraard zijn de schietknopjes in allerlei vormen en kleuren te verkrijgen.

Het schieten doen wij per kant, dus niet stereo! De reden hiervoor is dat we er dan van verzekerd zijn dat de gaatjes goed rechtzitten. Mocht u hier verdere uitleg over willen hebben, neem dan contact met ons op.

Gaatjes schieten kan de hele week van maandag t/m zaterdag, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. De prijs voor het gaatjes schieten is al vanaf €20,- inclusief knopjes.

Naast het laten schieten van je gaatjes is het ook mogelijk om een oor piercing te laten zetten bij Juwelier Sjaak Knijn. We zijn hiervoor gecertificeerd en het piercen gebeurt volgens de richtlijnen van de GGD.

Categorie: Onze Winkel /